Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Komediserie,Reseserie

En idiot i luren

7 feb , 2011, 01.36 Malin Slotte

 

Kvällens avsnitt av Solsidan var en liten besvikelse, svagast i seriens historia. Amnings-, fjärrkontroll-, tröj- och papegojskämten var inte lika på kornet som skämten i serien brukar vara. Det känns lite som om man börjar göra sluta på idéerna och upprepa sig. Och det blir allt mer uppenbart att man inte kan leva upp till den första säsongen.

Tråkigt, även om serien fortfarande ju är sevärd. Den hör till det intressantaste som går just nu, jämte Karl Pilkington, som tar sig hela tiden. Man blir allt mer beroende av den mannens skeptiska syn på sin omvärld. Egentligen är han ingen idiot, snarare har han sina poänger. Som en tölp framstår däremot Ricky Gervais när han ringer upp och gapskrattar gällt i luren och är till sig i trasorna över allt obehag som drabbar hans vän.

, , ,

3 kommentarer

 1. Tommy skriver:

  Ove Sundberg var inte så synlig i går men konceptet ”Ove Sundberg” verkar få en större roll så det kanske räddar säsong 2?

 2. Malin Slotte skriver:

  Han fick komma in på slutet och välja sig djuraffärens dyraste papegoja i alla fall. Det var roligt. Och väldigt Ove.

 3. Andy skriver:

  Jag gillade avsnittet. Kanske just för att Ove inte syntes så mycket – han är allför irriterande för mig.
  ”Perka surulo, det är Lilla Gubben på ungerska”, helt suveränt!

Kommenteringen är stängd.