Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Informativt men tekniskt om sex

16 jun , 2011, 00.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

När ungdomsprogrammet Trekant sändes i Norge i höstas blev det, förutom höga tittarsiffror, starka reaktioner och anmälningar i tusental till granskningsnämnden. I kväll torsdag klockan 22.10 startar serien i FST5.

Det rör sig om ett sexupplysningsprogram med reality-touche vars syfte just är att tänja på gränser. Marie Kinge, 18, Thomas Albertsen Dahlen, 19, och Pia Dailey Christoffersen, 22, bor tillsammans och utforskar olika sidor av den mänskliga sexualiteten.

I varje avsnitt skickas de ut på varsitt uppdrag och redovisar senare vad de lärt sig för varandra. Det handlar uttryckligen om teknik, på detaljnivå – i första avsnittet i kväll ges handfasta tips om hur både hans och hennes ska hanteras. Sånt som känslor och värderingar tas inte upp (heller) i den här serien.

Något utpräglat ungdomsprogram för nybörjare är det knappast, och därmed kan man tycka att det suttit bättre med huvudpersoner med mer livserfarenhet. Nu är de mest försökskaniner, och bidrar inte med så mycket eget.

De åtta avsnitten har följande teman: sexteknik, sexställningar, homosexualitet, kåthet, sexleksaker, singelsex, fetischer och gruppsex.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.