Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dokumentär

Självporträtt av en skitstövel

9 jul , 2011, 09.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Det finns människor som har problem med relationer, och så finns det människor som det innebär problem att ha en relation med. Det dröjer inte många minuter innan man tror sig kunna profilera Chris Waitt som det senare.

Han har gjort en långsfilmsdokumentär om varför alla hans flickvänner till slut dumpat honom. Svar på frågan försöker han få genom att kontakta sina ex. Men ingen av dem vill träffa honom. Det är inga normala nej tack, snarare blir det klart att den här mannen sårat dem i någon bemärkelse.

Någon uppriktig vilja att gå till botten med sitt problem med kvinnor finns knappast. Snarare är nog Waitt rätt nöjd med att betraktas som en bad boy.

Dokumentären A Complete History of My Sexual Failures (2008) är gjord som en komedi. Waitt, en sexig slusk med hål i kläderna och med ett pärlband av vackra exflickvänner bakom sig, framställer sig som ett storögt barn som ställer naiva frågor och företar sig tokroliga saker. Som att sätta i sig en hel karta viagra och därefter trakassera kvinnor på gatan tills polisen kommer och burar in honom.

När inte exflickvännerna ger så mycket introducerar han plötsligt impotens som en problematik och vidtar diverse desperata metoder för att komma till rätta med den. När han går till sexterapeuten framför han en egenkomponerad sång om crackhoror, jungfrur och lesbianer.

Dokumentären har sina vitsiga stunder, men mest är det konstruerat, kokett och självcentrerat.

A Complete History of My Sexual Failures sänds i Sub i kväll lördag kl. 21.00.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.